lauantai 29. toukokuuta 2010

P9) Santa Fe - Los Alamos - Gallup


P9) Santa Fe - Los Alamos - Gallup

Taisi olla pieni väsy itse kullakin… seurakuntani hiljeni yhdeksältä eilen illalla, eikä aamiaisellakaan näkynyt ketään ennen kahdeksaa. Mutta aamiaisen jälkeen virtaa on taas koneissa. Superia tankkiin ja kohti Los Alamosta, josta mutkitellen ylös Bandelierin luonnonpuistoon auringon paistaessa ja veekakkosten louskuttaessa.

Joukon silmät alkavat tosin räpsyä alas tullessamme paisteesta ja louskutuksesta huolimatta. Tunnistamattoman lentävän olio lentää Joukon silmään ja tunti pari menee yhdellä silmällä ennenkuin stereonäkö palautuu.

Pekka T'n englannin kielen taidot senkun kehittyvät. Huikopalatauolla tilaus menee jo melkein kuin natiivilla jos itäisen suomen aksenttia ei oteta huomioon.

Taivas näyttää välillä tummalta ja hyvä sadekuuro yllättää tankatessa katoksettomalla pikkuhuoltsikalla… mutta ei desi vettä harikan tankissa menoa hidasta ja tunnin päästä on taas sol, sol ja sol. Painavista pyöristä on iloa kun tuuli oikein alkaa puhaltamaan. Gallupin lähestyessä tuuli olisi paiskannut pienet japanilaiset pyörät tieltä… ;)

El Rancho on entisellään. Rachel on tosin hukannut varauksemme, mutta huoneita on. Kypäräkaljat ja suihkuun.


yläkuva; pojat orrella ja Aira Los Alamoksen kulmilla


toiseksi ylin; tauko preerian laidalla Baldierin luonnonpuistossa noin 3000 metrin korkeudessa.


keskellä; päivän huikaisevan palan tauko oli Chursh Chikenissä… kaikki frityyrit kohdallaan… ;)


toiseksi alin; taukobaarin katto. Jotakin ihmettä vain tuli väliin kuvanottohetkellä.


alakuva; kypäräkaljalla (= kaljat ennen pyörien purkamista ja suihkua) El Ranchon baarissa.