torstai 27. toukokuuta 2010

P5 ) Lebanon - Sapulpa


P5 ) Lebanon - Sapulpa

Lähtöhalaukset Ramonan kanssa kello kahdeksan ja nokat kohti Missourin Springfieldia. Tie ja maisema Lebanonin jälkeen mukavaa vehreää kumpumutkaa. Menemme aamiaiselle sinne missä amerikan maanteiden kuninkaatkin menevät. Sprinfieldin Travel Centeriin ja kolestroolit ovat jälleen kohdallaan.

Seuraavana stoppina Carthage. En ole tarpeeksi tarkkana ja laitan parkkiin keskusaukiolle melkein matkamuistomyymälän eteen… Route66 -matkamuistomymälän eteen. Eikä hetkeäkään kun olen yksin pyörien kanssa. Pojat olivat tällä kerralla ne jotka menivät etunenässä paikallista kansantaloutta tukemaan. Merjalle löytyi tuulikellokin Pekan (HänJokaEiOsaaNollia) mukaan niitä löytyy kotoa jo ennestään enemmän kuin yksi tusina.

Kansasissa luonnollisesti Moottoriturpa Melbaa moikkaamaan. Melba on entisensä, tällä kerralla tosin aika kiireessä kun kokki kalassa ja sisko opettelemassa moottoripyörällä ajoa. Mutta homma hoituu ja hodarit edessämme pika-ajassa.

Loppuosa matkasta menee rivakasti yhden säästeliäästi valaistun baarin kautta ja Sapulpassa heti kohta kuuden jälkeen. Sapulpan ravintolassamme Freddie, suosikkitarjoilijani on myös paikalla. Freddie korvaa helposti puoli tusinaa normaalivauhtia töitä tekevää tarjoilijaa… ja osaa jo vähän suomeakin kuten; valmis, kiitos, kupsa, olut… :)


yläkuva; Torvi on törähtänyt kaksi minuuttia sitten ja koneet käyvät kello kahdeksan Munger Moss motellin pihalla.


toiseksi ylin; Joku saattaa kuvitella, että Suomi - Ameriikka -seura liikenteessä.


keskellä; On The Road… matka jatkui myös tänään erinomaisen kesäisissä keleissä.


toiseksi alin; Melba ja ryhmä. Pertun hyppyajoitus onnistui täydellisesti. Oli pimenossa takarivissä. Pyysin hyppäämään kolmannella ja yeps… ;)


alakuva; Pekka ja Merja matkalla länteen. Takana (vähän prameammalla pyörällä (ultra classicilla ;)) Jouko ja Kirsi.