maanantai 24. toukokuuta 2010

P4 ) Springfield - Lebanon


P4 ) Springfield - Lebanon

T-paita kelit jatkuvat. itseasiassa enemmän kuin eilen 30 plussaa ja yli ja ensimmäiset palovammatkin alkavat olla läsnä. Päivän ensimmäinen stoppi on Mr. Rabbitin vanhalla huoltamolla. VW Golf on ameriikassa VW Rabbit eli jänis. Mr. Rabbit kasvattaa jäniksiä ja harrastaa VW Rabbiteja. Käynnyt Cadillac ranchiltakin ottamassa mallia ja puolen tusinaa golffia kaivettu pihaan puoliksi maan sisään. Etuosa maassa. Takaosa pinnalla.

Poikien sovitettua ylleen Mr. Rabbitin vanhan rekan ohjaamoa matka jatkuu Chain of the Rocks sillalle, jossa jokainen lähtee mukisematta pienelle patikkaretkelle. Sillalle ei pääse muulla rengakulkuneuvolla kuin polkupyörällä, eikä meillä satu olemaan yhtään sellaista matkassa. Mississippi on korkealla. St. Louisissa Saarisen kaaren luona huomaanne vasta kuinka korkealla. Joen rannassa kulkeva tie on kokonaan veden alla.

Maisema lähtee kumpuamaan St. Lousin jälkeen ja mielikin taisi kummuta Jesse Jameksen museon luona ja kurvaan moottoritien ramppia alas väärään suuntaan… kaikki muutkin kurvaavat. Puolustutseksi todettakoon, että oikea risteys oli 10 metriä edempänä ja aurinkorasvaa silmissä… ;)

Loppumatkasta ajetaan taas ramppia väärään suuntaan. Tällä kerralla ryhmän kolme viimeistä pyörää. Taskisten takalaukku aukesi… viittoilin takajoukkoa jatkamaan rampin kainalosta missä odottelin etujoukon kanssa. Noustuamme ylös ja lähtiessämme jatkamaan takaisin alas loppupää tulee vastaan. Pitäisiköhän huomenna kokeilla väärään suuntaan yksi exittien väli? … ;)

Munges Moss motellin emäntä, Ramona on vastassa yhtä aurinkoisena kuin aina. Tatska Taskinenkin tervehtii jos ameriikan kielellä ja joutuu Ramonan poskipusujen kohteeksi kuten kaikki muuttkin. Puoltatoista tuntia myöhemmin istumme Ramonan ja Bobin vanissa matkalla Applebee -ravintolaan. Sapulpan ainoaan varsinaiseen ravintolaan.


yläkuva; VW Golffien väärinkäyttöä?


toiseksi ylin; Ulkomaalaisia liikkeella Saarisen kaarella St. Louisissa.


keskellä; Arvaa kuka? Vihje. Ei kukaan pojista… ;)


toiseksi alin; Kaija lukee blogia ääneen Kirsille ja Tatska Taskiselle.


alakuva; Jos linja-autossa on tunnelmaa niin myös Ramonan ja Bobin vanissa matkalla kotiin… :]