torstai 27. toukokuuta 2010

P7 ) Amarillo - Santa Fe


P7 ) Amarillo - Santa Fe

Cadiilacit ovat edelleen paikoillaan Cadillac Ranchilla. Tällä kerralla tosin lammikoiden ympäröiminä sateisen yön jäljiltä. Cadillac Ranchilta Adrianin puolimatkan krouviin ja matka jatkuu kohti New Mexicoa ja Tucumcaria. Sateita lupasivat aamulla säiden profeetat vaan eipä näy kunnes näkyy New Mexicon Las Vegasin kohdalla sitäkin tehokaammin. Sade tulee nopeasti ja muutt sitäkin nopeammin rakeiksi. Pekka T (Tatska Taskinen) saa tehokkaan päänahan hieronnan. Pekka T'n kypärä kun minun sivulaukussani. Muut vetivät kypärät päähän sadevarusteita laitaessamme. Onneksi Pekka T'n pää ei ole heikkoa tekoa.

Las Vegasin Conoco -asema pelastaa meidät rakeilta ja ryöppy loppuu yhtä nopeasti kuin alkoikin. Ennen Santa Fetä aurinko paistaa jälleen siniseltä taivaalta.

Santa Fe'ssä uusi pysäkki, Inn on The Pasoa. Henkilökuntaa ei näy, mutta avaimet löytyvät puhelinsoiten jälkeen postilaatikosta. Itse hotelli hauska pieni labyrintti, jossa jokainen huone erilainen. Parin huoneen sängyt sen verran korkealla, että jakkara on tarpeen sänkyyn mennessä. Päivä päättyy tuttuun Cowboys Girls -ravintolaan. Taitaa olla turistikaupunki Santa Fen ainoa ravintola, joka auki yhdeksän jälkeen.

Pojat hakevat jekkupulloa (Jägermaister) ja muuta virvoketta huoltsikalta ja ikäänsä joutuvat todistelemaan virallisin dokumentein. Hauska veikko tuo ameriikan lainsäätäjä.


yläkuva; Jouko ja Kirsi ja se vähän prameampi pyörä.


toiseksi ylin; Pekka T ja Aira (kameran takana ;)


keskellä; Pekka M ja Merja, joka päiväunilla.


toiseksi alin; Perttu ja Maire


alakuva; Jarmo ja Kaija