torstai 20. toukokuuta 2010

P1) Itä-Suomi - Helsinki - Lontoo - Chicago
P1) Itä-Suomi - Helsinki - Lontoo - Chicago

Muutaman mutkat kautta minun ja ryhmän samat lennot muuttuvat erilennoiksi. Syiden joukossa joku / jotkut näistä; pistelentopaikkojen kiintiöt, BA'n aikataulunmuutokset, tuhkapilvi (josta tänään ei tietoakaan ;), BA'n melkein lakko tai muu syy. Lieneekö tuo niin iso asia. Lontoossa kohtaan upeasti pukeutuneen porukan, jolla eri aikatuluja suuremmat asiat mielessä. Pekka on viety. Kenttäviranomaiset vievät Pekka Malkin ikkunattomaan hämärästi valaistuun huoneeseen. Hetken ihmeteltyämme syykin selviää. Pekka ei ollut tiennyt että nollilla on merkitystä… varsinkin Estan (elektrorisen viisumin) nollilla. Pekka oli laittanut Estaan yhden nollan enemmän kuin passin numeroissa nollia. Mutta no hätä. Upeasti pukeutuneen ryhmän koneeseen Pekka ei ehdi. Sen sijaan hyvin ellei erinomaisesti samaan koneeseen minun kanssani.


Pekka Malkin lisäksi elämän tarkoitusta toteuttamassa tällä matkalla Merja Malkki, Pekka ja Arja Taskinen, Kirsi ja Jouko Sarkkinen, Maire ja Perttu Ikonen, Kaija Pesonen sekä Jarmo Ikonen. Chicago O'haran Comfort Suite hotellin aulassa eläman tarkoituksen toteuttajat ovat rivissä valmiina syömään tullessani HänenJokaEiOsaaNollia kanssa.


Unimaata ei tarvitse kenenkään tänään pitkään hakea. Olemme koko porukka nousseet neljän ja viiden aikaan suomen aikaa. Pään kopsahtaessa tyynyyn Suomen aika on seitsemältä aamulla. Kauniita unia ja oman harrikan kuvia.


yläkuva; Pekka T ja Perttu ihmettelemässä Lontoon lenttokenttäpubin listaa.


keskellä; HänJokaEiOsaaNollia nousemassa seuraavalle lennolle.


alakuva; Merja muikeana pikku pikku salaattinsa ääressä… salaatti pöydällä ja soossi käsissä.